5 cocktailuri pe care să le încerci vara asta la Play Off

“Un cocktail, va rog!” este poate una dintre cele mai auzite fraze intr-o seara de weekend in puburile din Sibiu.
Ce sunt cocktailurile?
Un amestec de bauturi alcoolice sau non alcoolice care au la baza un ingredient principal care predomina in cantitate mai mare sau mai mica si care indiferent de anotimp sunt solutia perfecta pentru o petrecere reusita .
La Play Off nu exista nici o seara de vineri sau de sambata in care sa nu fie comandata aceasta bautura devenita deja celebra, reusind sa faca fata concurentei vinurilor aromate sau chiar a berii racoritoare.
Care sunt cele mai apreciate cocktailuri?
Acest aspect este foarte subiectiv gusturile fiind diferite de la o persoana la alta, insa in topul sortimentelor preferate de catre clientii nostri se afla:
1. ORGASM (Irish Cream, Amaretto Disaronno, Kahlua, Frisca Lichida) poate fi servit atat cu gheata cat si sub forma de shot. Fiind o bautura fina si cremoasa este unul dintre cocktailurile preferate de femeile care vin la Play Off Bar & Lounge
2. PINA COLADA (Rom, suc de ananas, sirop de cocos, frisca lichida)combina aroma delicata ananasului si a nucii de cocos completata cu cantitatea ideala de rom pentru a fi pe gustul celor care prefera bautura, răcoritoare, exotica.
3. SEX ON THE BEACH (Vodka, Peach Liqeur, suc portocale, suc Cranberry). Simplu, racoritor si delicious, avand totodata un nume provocator este unul dintre cocktailurile preferate pe timpul verii.
4. SAFE SEX (Suc portocale, suc piersici, suc cranberry). Un cocktail care iti va trezi simturile inca de la pronuntarea numelui incitant. Combinatia de sucuri este perfecta pentru a te racori si a petrece o seara de vara placuta, fara alcool.
5. GREEN APPLE (suc de mere, lime zahar brun). La prima vedere, poate parea o bautura sofisticata insa, dupa ce il gusti iti vei da seama ca este un cocktail, fara alcool, delicios si racoritor perfect pentru o zi de vara torida.
Nu iti regasesti cocktailul tau preferat in aceasta lista?
Suntem siguri ca il vei regasi in meniul nostru complet, in caz contrar, te invitam sa iti creezi propriul cocktail cu ingredientele tale preferate.
Be playful, enjoy life!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *